Velkommen

til Søndersø GF

After plus Spring/rytme fra 10. Kl. - 
After plus er et hold for gymnaster der går i 10 klasse og op efter. Vi træner hver tirsdag fra kl.19.45-21.15.
After plus er et hold for gamle mixhold plus gymnaster, samt gymnaster der fortryder de aldrig valgte at gå på mixhold plus, og selvfølgelig er holdet for både drenge og piger!
Holdet har rytme delen som vil bestå af forskellige genre indenfor dansens verden. Man bliver udfordret ud til fingerspidserne, og man kommer helt sikkert til at gøre en masse ting som man syntes er grænseoverskridende. Rytme trænerne er lige kommet hjem fra 10 dage i London hvor tiden er blevet brugt på en danseskole, så motivationen og lysten til at lære fra sig er helt i top! Der vil bla. blive arbejdet med:


House
Hip hop
moderne osv.

På spring arbejder vi videre fra der hvor i er og udfordre jer på det niveau i har. Så hvis i er klar til at blive udfordret og holde det i kan vedlige og sætte lidt mere på, så er vi klar til at give jer feedback I kan bruge.

Holdet vil gennem sæsonen have ca.5-8 opvisninger samt weekend træninger for at arbejde med forårets opvisningsprogram samt det sociale på holdet. Datoer for dette kommer ud først på sæsonen så ingen går glip af alt det sjove 😉

Vi håber i har lyst til at have en fed sæson med os, samt få en masse nye elementer fra gymnastikken med i jeres gymnastik bagage!


Vi træner tirsdag kl. 19.45-21.15 i Hal 2 og Springcenter/Hal 3


Første træning er i uge 36.

Instruktører

Emma Voldsgaard
Mille Rude

Kontaktperson

Jakob Hemmingsen
tlf. 40741755
 
Søndersø Gymnastikforening 2014