DGI Fyn Minijunior Søndersø 10-13 år

DGI Fyns Mini Junior er for dig der vil gå til gymnastik to gange om ugen. Her ligger vi stor vægt på fællesskab og at udvikle dig som gymnast. Spring og rytme bliver vægtet lige højt, og man skal indgå i begge ting.
Træningerne vil foregå med en fællesopvarmning med en masse sjov, spas og sved på panden, hvorefter der vil blive sprunget til den store guldmedalje. Vi tager udgangspunkt i at tilrettelægge træningen efter dig. Inden for spring vil der blive arbejdet med både teknik og færdige spring, og vi vil udvikle videre efter dit niveau. Inden for rytme vil der både blive arbejdet med fællesserier og opdelte serier så alle bliver udfordret. Der vil blive arbejdet med kroppens mange funktioner.

Vi håber du vil bidrage med hyggeligt sammenhold mellem lokalforeningerne og deltage aktivt i holdets angementer. Der regnes med en 5-6 opvisninger, hvor vi skal ud og fyre den af.

Vi ses på DGI Fyn Mini Junior til et fantastisk sammenhold.

Vi træner tirsdage kl. 17.45 - 19.15 i Hal 2 og Springcenter/Hal 3
Første træning er i uge 36.

Instruktører

Jakob Hemmingsen