Hvad er GymSøndersø Juniorklub?

GymSøndersø er et hyggeligt sted, hvor børn fra 3. - 6. klasse kan komme efter skole fra kl. 14.00 - 16.30 og være sammen med kammerater fra hele Nordfyn.

GymSøndersø Juniorklub er en hel ny form for fritidsklub, hvor den ”kendte” form bliver blandet med gymnastik, fysisk aktivitet og socialt samvær.
Vi holder til i Søndersø Hallen, hvor der i cafeteriet vil blive serveret en forfriskning, når børnene kommer fra skole. Herefter går vi i springcenteret og hallen fra kl. 14.30-16.30.
I dette tidsrum vil der også være mulighed for social hygge og/eller lektiehjælp i vores klublokale.

Klubbens daglige leder er:
Jakob Hemmingsen
M: jakobhemmingsen@outlook.dk
T: 71786010

Hvornår?

Juniorklubben er åben alle skoledage fra kl. 14.00-16.30, om fredagen dog kun til kl. 16.00.
Klubben åbner første gang 2. januar 2020.
Klubben holder lukket i skolernes ferier og helligdage.

Hvor?

Vi holder til I Søndersø Hallens cafeteria, gymnastikforeningens klublokale, hal 2 og springcenteret.

Søndersø Hallerne
Ullerupvænget 4