Mixhold Plus

Har du lyst til at lave gymnastik mere end én gang om ugen? Og har du lyst til at blive udfordret både rytmisk og springmæssigt, samt have et fantastisk sammenhold? Så er dette hold lige noget for dig.

Vi træner hver tirsdag, hvor nogen af dem vil være ren rytme og andre være med opvarmning og spring.

Rytmisk vil du blive udfordret med forskellige stilarter. Der vil være forskellige fokuspunkter fra gang til gang, så man kommer igennem hele kroppen. Så du kommer til at udvikle og udfordre dig selv.

Springmæssigt vil vi arbejde videre på de spring du allerede kan, samt øve på alt det tekniske, der også følger med, når man skal springe alle de vilde spring.

Det hele ender ud i et super fedt opvisningsprogram, som vi tager rundt og opviser med i løbet af foråret, til nogle af alle DGI opvisningerne og lidt lokalopvisninger.

Du skal gå på et andet hold for at kunne gå på mixhold plus. Derudover vil der være udtagelse for at komme på holdet. Der vil være 2 fortræninger henholdvis d.29. august og 5. september, som der forventes at du som gymnast deltager i, hvis du har intentioner om at komme til udtagelsen som ligger d. 10. september om eftermiddagen.

Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med ovenstående, så kom til fortræningerne og udtagelsen.

Krav til spring: Flik lukket, halv skrue, kraftspring.


Vi træner tirsdage kl. 18.30 - 20.30 i Hal 2 og Springcenter/Hal 3

Instruktører

Jakob Hemmingsen

Peter Jeppesen
Stine Kringlum
Anna Runge
Emma Degn
Nina Christensen

 

Kontaktperson

Peter Lollike

Tlf. 60178203

Søndersø Gymnastik Forening 2014