Nordfyns Juniorhold 6-9. kl.

Hvis udfordringer, sammenhold, sved på panden samt sjov og seriøsitet er noget for dig? Så er Nordfyns Juniorhold holdet for dig. Dette hold er et samarbejde mellem Søndersø-, Otterup-, Særslev-, Bogense- og Morud gymnastikforeninger. Der vil blive hård og intens træning men samtidig plads til en masse sjov og hygge.

Træningerne vil starte med fælles opvarmning, hvorefter springerne og rytme vil gå hver til sit. Du skal derfor tage stilling til om du vil det ene eller andet.

På rytmesiden kan du som gymnast se frem til en masse forskellig bevægelse med kroppen. Vi vil udforske en masse forskellige stilarter (house, hip hop, moderne mm.), øve vores smidighed og træne den tekniske grundgymnastik. På springsiden kan du se frem til at vi arbejder ud fra den enkelte gymnasts niveau. For os er det vigtigt at du som gymnast udvikler dig med nye spring.

Hvis du er klar til at udvikle dig, så er vi klar til at støtte og vejlede dig.

Vi glæder os til at se dig og give dig en god sæson med en masse gymnastik.

Vi træner torsdag kl. 18.15 - 19.45 i Hal 2 og Springcenter/Hal 3
Første træning er i uge 36.

Instruktører
Jakob Hemmingsen