Nordfyns Juniorhold 6-9. kl.

På Nordfyns juniorhold går vi ind for sammenhold, udfordringer og en masse sved på panden.
Holdet er et samarbejde mellem Søndersø,- Otterup,- Særslev,- Bogense - og Morud gymnastikforening.

Træningerne bliver anderledes i år. Først træner 6-7 klasse spring og rytmepigerne (6-9 klasse). Herefter er der fælles tons og rytme for alle (6-9 klasse spring og rytme) til sidst træner 8-9 klasse spring. Det vil også sige at 8-9 klasser både kan lave rytme og spring. På rytme siden vil vi arbejde med kroppen i bevægelse hermed vil vi afprøve en masse stilarter. På springsiden arbejder vi ud fra dit niveau.

Vi håber at se en masse udvikling og vi glæder os til, at se årets fedeste opvisning i marts måned.

Vil du opleve den nordfynske fællesskabsfølelse er Nordfyns juniorhold lige noget for dig.

Vi træner torsdag
kl. 18.15 - 19.45 6. - 7. kl. + rytmepiger i Hal 2/Springcenter
kl. 19.15 - 20.45 8. - 9. kl. Hal 2/Springcenter

Første træning er i uge 36.

Instruktører
Jakob Hemmingsen