Om

Klubben er et fristed for dig der går i 3.-6. klasse, hvor du kan boltre dig i hallen og springcenteret sammen med dine kammerater. Ud over det er der også mulighed for at hygge sig, spille spil og få lektiehjælp i hallens cafeteria og i klublokalet.

Daglig leder/ansatte

Leder af GymSøndersø Juniorklub er Jakob Hemmingsen.
De ansvarlige i GymnSøndersø Juniorklub, udover lederen, er trænere fra Søndersø Gymnastikforening. De ansatte vil være kendetegnet ved at have stor erfaring i at skabe succesoplevelser med udgangspunkt i gymnastikken.

Års- og månedsmedlemskab

Halvårsmedlemskab 01.01.20-30.06.20

900 kr.

Månedsmedlemskab

250 kr.

Det er muligt at tage en ven/veninde med mod betaling

50 kr.

Klippekort

10-turs kort

500 kr.

20-turs kort

900 kr.

50-turs kort

1.700 kr.

Særligt tiltag

Hver tirsdag fra kl. 15.30-16.30 vil der være mulighed for ordblinde elever at få undervisning i kompenserende hjælpemidler og til at få gode fif til at angribe lektierne eller udfordringerne i skolen af ordblindelærer Rikke T. Nielsen. Her er forældre også velkomne.

Medbring

Drikke og tøj til at være aktiv i. Tøjet må ikke være en stopklods for bevægelighed. Cowboybukser og lignende er ikke idrætstøj. Der er mulighed for at klæde om i hallen.

Café/mad

Caféen åbner hver, når børnene kommer fra skole, her serveres en lille snack, fx en grovbolle, knækbrød, pølsehorn, minipizza, frugt, suppe, osv. Der er ikke tale om et stort mættende måltid, så hvis dit/Jeres barn er sulten, når dekommer hjem, kunne lidt mere mad i madkassen være en god idé. Medbragt mad må selvfølgelig gerne nydes i caféen.

Familiens egen forsikring dækker barnet.

☛  Følg os på Facebook

Tag dine venner med!
I GymSøndersø Juniorklub er der altid hjælp at hente til lektierne.
Søndersø Gymnastikforening 2014