Værdigrundlag

Vi vægter børnenes aktive og sociale liv højt. Juniorklubben er deres fristed, hvor leg, gymnastik og personlig udvikling er i centrum. Børnene vil opleve, at nogle aktiviteter er baseret på frivillig deltagelse, mens andre aktiviteter er en fælles/social begivenhed.

Klubben er et lystbetonet fritidssted, det vil sige, at man som barn kommer, fordi man har lyst og ikke fordi man skal (selvfølgelig med respekt for, hvilke aftaler I laver hjemme). Det kan fx være, at man vælger klippekortsløsningen og har en aftale med sine forældre om at tage i klub 2 gange om ugen for at få sig rørt, så der kan games med god samvittighed.

I juniorklubben bliver man ikke "passet" men "man er sammen med hinanden. Vi forventer børnene har en vished omkring almen pli og forstår at udvise gensidig respekt.

Juniorklubben er en institution, hvor børnene igennem hverdagen, kan lære af hinanden og opdage nye sider af sig selv, både socialt og sportsligt.

Søndersø Gymnastikforening 2014